Driebanden/bandstoten

Beste leden,

Inmiddels zijn we volop bezig met het onderlinge kampioenschap LIBRE.En zoals afgesproken gaan we ook wat opzetten met driebanden en bandstoten. Nu is het zo dat de laatste (inhaal) wedstrijden LIBRE op zijn laatst gespeeld moeten zijn/worden op 9 en 10 november. Daarna sluit het onderlinge kampioenschap LIBRE 2020 en is de winnaar bekend. Dus zorg ervoor dat je dan alle partijen gespeeld hebt. Want ook je tegenstander is afhankelijk van jou verschijnen aan de tafel.

Dat gezegd hebbende…...
Vanaf 16 november gaan we aanvangen met een onderling kampioenschap driebanden en/of bandstoten. Waarbij we dan het driebanden kampioenschap op de maandag en het bandstoten op de dinsdag spelen. En naar gelang het aantal deelnemers speelt je 1 keer, 2 keer of 3 keer tegen elkaar.

Maar……..
Het is ook mogelijk dat ik een combi van beide maak.
Dus een driebanden/bandstoten kampioenschap.
Dat zou dan betekenen dat ik alle deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor band en/of driebanden (zonder hun tegenbericht) indeel. En dat je dan per avond (kan op de maandag of dinsdag zijn) een driebanden wedstrijd en een bandstoten wedstrijd speelt).


Ik hoor dus graag even van iedereen of je mee wilt doen aan dit nieuw op te zetten kampioenschap. Of toch liever apart wilt driebanden en/of bandstoten. Kortom, geef je voorkeur gelijk even door of in ieder geval voor 1 oktober.!

Ter informatie
Voor nu heb ik de volgende 8 personen staan voor het driebanden.
Chris, Cor L, Dirk, Jan de B, Klaas, Niels, Rafel, Theo M

En voor het bandstoten staan er 6 namen op de lijst.
Chris, Cor L, Cor R, Leo, Rafel, Theo M
—————————————————–

Cor Rietveld (competitie leider)